Malwarebytes Anti-Malware 2.0 licentie niet meer lifetime

Malwarebytes Anti-MalwareMalwarebytes werkt al geruime tijd aan een nieuwe versie van het populaire beveiligingsprogramma Malwarebytes Anti-Malware, met de lancering van versie 2.0 van MBAM zal echter ook het ook het licentiebeleid aangepast worden. Voorheen konden gebruikers van Malwarebytes Anti-Malware PRO nog een licentie aanschaffen die altijd geldig bleef, maar straks worden er alleen nog abonnementen aangeboden door Malwarebytes waarbij de licentie voor een bepaalde duur van bijvoorbeeld, één, drie of vijf jaar te gebruiken is.

Voor alle gebruikers die reeds in het bezit zijn van een lifetime licentie van Malwarebytes Anti-Malware PRO zal er niets veranderen, de huidige licentie voor de betaalde versie van Malwarebytes Anti-Malware zal gewoon geldig blijven en als lifetime licentie en gewoon te gebruiken zijn voor versie 2.0 en niet omgezet worden in een licentie die voor een bepaalde tijd geldig is. Bij de lancering van de nieuwe versie van Malwarebytes Anti-Malware 2.0 zullen er echter wel een duizendtal levenslange licenties worden aangeboden, maar wanneer u nu nog een licentie voor Malwarebytes Anti-Malware PRO aanschaft bent u in ieder geval altijd verzekerd van een licentie die altijd geldig zal blijven.

De prijzen voor Malwarebytes Anti-Malware zijn gebaseerd op de volumekorting, wanneer u het aantal in het winkelwagentje verandert, berekent het systeem automatisch uw individuele prijs door de combinatie van de betreffende bundels en kortingen. Zo bespaart u bijvoorbeeld op twee of meer licenties al 16% op de aanschafprijs van Malwarebytes Anti-Malware, en is de licentie van Malwarebytes Anti-Malware lifetime, en dat houdt in dat dit nog geen jaarlicentie is maar een levenslange licentie, zie ook deze pagina over meer informatie.

Bestel nu nog een lifetime licentie voor Malwarebytes Anti-Malware PRO

Malwarebytes Anti-Malware PRO
Licentie Prijs Webshoplink
Malwarebytes Anti-Malware PRO [1 Computer] € 23.49
Malwarebytes Anti-Malware PRO [3 Computers] € 59.16
Malwarebytes Anti-Malware PRO [5 Computers] € 98.60

Op de bestelpagina (webshop) van Malwarebytes Anti-Malware via de bovenstaande links kunt u licenties voor Malwarebytes’ Anti-Malware direct bestellen via Celverbridge AG, uw bestelling wordt geheel via een beveiligde (https) verbinding uitgevoerd waarna u de betreffende licentie per e-mail zult ontvangen. Desgewenst kunt u Malwarebytes Anti-Malware ook bestellen als een zogenaamde box-versie bestellen waarbij u de installatie CD zult ontvangen, echter zal deze bestelling binnen 2 tot 3 dagen verwerkt worden in tegenstelling tot de digitale bestelling waarbij u direct beschikt over uw bestelde licentie.

Malwarebytes Anti-Malware 2.0 licentie niet meer lifetime

Met de komst van Malwarebytes Anti-Malware 2.0 zal een licentie $ 25 dollar per jaar kosten, dat is omgerekend zo’n € 18 euro, deze licentie kan echter op drie computer worden gebruikt. Hieronder ziet u een preview van Malwarebytes Anti-Malware 2.0.

Malwarebytes Anti-Malware 2.0
Malwarebytes Anti-Malware 2.0