Utilities

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle Malwarebytes utilities, en beschikbare programma’s van Malwarebytes.

Malwarebytes Anti-Exploit Malwarebytes Anti-Exploit

Malwarebytes Anti-Exploit is een gratis beveiligingspakket wat uw computer beschermt tegen zero-day lekken en drive-by downloads die onder andere via uw geïnstalleerde browser en de gebruikte plug-ins zoals Java en Adobe extensies, Microsoft Office en of via mediaspelers kunnen worden uitgebuit. Dergelijke kwetsbaarheden (vulnerabilities) waarmee lekken in software worden aangeduid zijn één van de meest voorkomende oorzaken van een malware-infectie, en de kans dat uw gebruikte virusscanner of ander beveiligingspakket dergelijke zero-day malware niet weet te detecteren is reëel gezien aanwezig aangezien geen enkele virusscanner, internet Security pakket of ander beveiligingsproduct voor de volle 100% de garantie voor bescherming kan geven.

Malwarebytes Anti-Exploit downloaden

 

 

Malwarebytes Anti-RootkitMalwarebytes Anti-Rootkit

Malwarebytes Anti-Rootkit is een speciaal programma voor het bestrijden van kwaadaardige software en dan met name rootkits en bootkits. Dergelijke malware kan zich namelijk op kernel-niveau in uw computer nestelen, en op deze manier en met de juiste technieken weten rootkits en bootkits zich voor detectie te verbergen. Middels Malwarebytes Anti-Rootkit kunt u uw computer op de aanwezigheid van dergelijke malware controleren en uiteraard is het mogelijk om rootkits als ZeroAccess, Pihar, Whistler en andere MBR (Master Boot Record) infecties met Malwarebytes Anti-Rootkit weer te verwijderen.

Malwarebytes Anti-Rootkit downloaden

Malwarebytes Anti-malware ChameleonMalwarebytes Anti-Malware – Chameleon

Malwarebytes Anti-Malware – Chameleon is een speciale technologie ontwikkelt door Malwarebytes wat het mogelijk maakt om Malwarebytes Anti-Malware uit te voeren wanneer deze niet op de reguliere wijze geinstalleerd en of gestart kan worden op geïnfecteerde computers.

Veel malware-varianten bevatten routines die het onmogelijk maken om anti-malware software te installeren en uit te voeren, een bekende malware-variant hierin is bijvoorbeeld “Rogueware” ook wel bekend als (nep-virusscanner), die bijna allemaal voorzien zijn van een functie om het starten van bijvoorbeeld Malwarebytes Anti-Malware te voorkomen.

Malwarebytes Chameleon downloaden