Malwarebytes Anti-Malware Mobile

Malwarebytes, bekend van het gelijknamige programma Malwarebytes Anti-Malware voor Windows, heeft na maanden van intensieve ontwikkeling de eerste versie van het Anti-Malware programma voor Android uitgebracht die u kunt gebruiken op bijvoorbeeld een Smartphone of Tablet. Deze applicatie (app) scant niet alleen op malware en bekende beveiligingsproblemen, maar ook op onveilige systeeminstellingen en geeft een overzicht van alle applicaties die mogelijk toegang tot privacygevoelige data heeft.

Malwarebytes biedt Malwarebytes Anti-Malware Mobile geheel gratis aan voor gebruikers van Android toestellen, wellicht zal het programma op den duur ook voor andere mobiele platformen beschikbaar worden.

De mobiele versie van Malwarebytes Anti-Malware scant uw Android toestel, en beschermt realtime en is onder andere uitgerust met een applicatie (app) manager en privacy manager. Ook is het mogelijk om een Security Audit uit te voeren waarmee zwakke plekken en of kwetsbaarheden in de beveiliging van het Android toestel te ontdekken.

Malwarebytes Anti-Malware Mobile
Malwarebytes Anti-Malware Mobile

Malwarebytes Anti-Malware Mobile

Malwarebytes Anti-Malware Mobile beschermt real-time uw privacy en persoonlijke gegevens op een Smartphone of Tablet, tevens controleert het alle bestanden zoals (apps) die u downloaden en installeert zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of deze wel veilig en betrouwbaar zijn.

Ook beschermt Malwarebytes Anti-Malware Mobile uw privacy, zodat het voor cybercriminelen eigenlijk onmogelijk om uw persoonlijke en al dan niet privacy gevoelige informatie te onderscheppen. Ook kunt u Malwarebytes Anti-Malware Mobile zo instellen dat er automatische scans worden uitgevoerd waarbij het geheugen en opslagmedia zoals een SD kaart gecontroleerd worden.

Verder wordt Malwarebytes Anti-Malware Mobile geheel automatisch van de benodigde updates voorzien, en kunt u vanuit de application manager precies zien welke applicaties (apps) er actief zijn en geinstalleerd zijn op uw Smartphone of Tablet.

Hieronder ziet u samengevat de functionaliteiten van Malwarebytes Anti-Malware Mobile.

  • Detecteert en verwijdert malware, zoals spyware en Trojaanse paarden.
  • Scant apps voor kwaadaardige software.
  • Stopt ongewenste toegang tot uw persoonlijke gegevens.
  • Scant uw Android-toestel voor beveiligingsproblemen.
  • Identificeert toepassingen die uw locatie bijhouden.
  • Geheel gratis te downloaden via Google Play.

Malwarebytes Anti-Malware Mobile guards your identity and personal data on-the-go. So you and your Android smartphone or tablet are safe from malware and unauthorized surveillance. Wherever you are. Whenever you go.

Malwarebytes Anti-Malware Mobile Downloaden

Download Malwarebytes Mobiel voor Android gratis bij Google Play via de onderstaande knop.