Malwarebytes Anti-Malware bestellen

Malwarebytes Anti-Malware bestellenMalwarebytes Anti-Malware is een uitstekend beveiligingspakket en tevens een goede totaal-oplossing voor zowel de beginnende als gevorderde gebruikers. Op deze bestelpagina kunt u Malwarebytes Anti-Malware bestellen via de officiële webshop van Malwarebytes, uw bestelling wordt geheel via een beveiligde verbinding uitgevoerd via Cleverbridge AG waar u tevens middels iDeal kunt betalen.

De prijzen voor Malwarebytes Anti-Malware zijn gebaseerd op de volumekorting, wanneer u het aantal in het winkelwagentje verandert, berekent het systeem automatisch uw individuele prijs door de combinatie van de betreffende bundels en kortingen. Zo bespaart u bijvoorbeeld op twee of meer licenties al 16% op de aanschafprijs van Malwarebytes Anti-Malware, en is de licentie van Malwarebytes Anti-Malware lifetime, en dat houdt in dat het geen jaarlicentie is maar een levenslange licentie, zie ook deze pagina over meer informatie.

Malwarebytes Anti-Malware PRO
Licentie Prijs Webshoplink
Malwarebytes Anti-Malware PRO [1 Computer] € 23.49
Malwarebytes Anti-Malware PRO [3 Computers] € 59.16
Malwarebytes Anti-Malware PRO [5 Computers] € 98.60

Malwarebytes Anti-Malware bestellen

Op de bestelpagina (webshop) van Malwarebytes Anti-Malware kunt u licenties voor Malwarebytes’ Anti-Malware bestellen via Celverbridge AG, uw bestelling wordt geheel via een beveiligde (https) verbinding uitgevoerd waarna u de betreffende licentie per e-mail zult ontvangen. Desgewenst kunt u Malwarebytes Anti-Malware ook bestellen als een zogenaamde box-versie bestellen waarbij u de installatie CD zult ontvangen, echter zal deze bestelling binnen 2 tot 3 dagen verwerkt worden in tegenstelling tot de digitale bestelling waarbij u direct beschikt over uw bestelde licentie.

Malwarebytes Anti-Malware bestellen

Bovenstaande ziet u de website van Cleverbridge AV om Malwarebytes Anti-Malware te bestellen, controleer hier altijd zorgvuldig de keuze van uw licentie en het gewenste aantal dat u wilt bestellen. Wanneer u beschikt over een kortingscode of een waardebon dan kunt u deze hier invoeren door een vinkje te plaatsen bij de optie (Vink het vakje aan om waardeboncode in te voeren), waarna de desbetreffende korting direct verrekend zal worden.
Klik vervolgens op afrekenen om uw bestelling af te ronden, geef hier u gegevens op en controleer deze vervolgens op de pagina “Controleer uw gegevens“, hierna kunt u direct uw bestellingen voltooien en middels een Creditcard, Paypal, iDeal of een overboeking afrekenen bij de webshop van Malwarebytes.

Malwarebytes Anti-Malware bestellen

Vraag & Antwoord

Wanneer u vragen heeft over Malwarebytes Anti-Malware, of meer informatie wilt over het programma of hier de informatie die u zoekt niet kon vinden dan kunt u terecht op het forum van PC Web Plus waar een speciaal sub-forum aanwezig is voor vragen.