Malwarebytes Anti-Malware downloaden

Malwarebytes Anti-Malware is één van de meest effectieve malware verwijderaars, en via deze website kunt u direct Malwarebytes Anti-Malware downloaden, Malwarebytes Anti-Malware is geheel gratis te downloaden en te gebruiken om uw computer te controleren op de aanwezigheid van virussen, spyware, Trojaanse paarden, rootkits en alle andere vormen van kwaadaardige software die onder de categorie malware vallen. Wilt u echter ook gebruik maken van de realtime bescherming, dan zult u echter over moeten stappen op de betaalde versie (Malwarebytes Anti-Malware Pro).

De gratis versie van  Malwarebytes Anti-Malware ontvangt geen automatisch updates, voordat u een scan van uw computer gaat uitvoeren zult u Malwarebytes Anti-Malware eerst handmatig moeten voorzien van de laatst beschikbare updates. U kunt Malwarebytes Anti-Malware downloaden voor Windows XP tot en met Windows 8 en is geheel 32 en 64 bit compatibel. Verder is Malwarebytes Anti-Malware geheel Nederlandstalig.

Wanneer u Malwarebytes Anti-Malware heeft geinstalleerd kunt u 14 dagen gratis gebruik maken van de real-time bescherming. De Malwarebytes Anti-Malware PRO versie bevat onder andere IP-bescherming die preventief kwaadaardige websites en domeinen blokkeert. Daarnaast biedt het bescherming tegen het uitvoeren van malware, en kunt u op een bepaalde datum/tijd scans laten uitvoeren.

Gratis Malwarebytes Anti-Malware downloaden

Via de onderstaande knop kunt u Malwarebytes Anti-Malware downloaden, dit is de directe en officiële download-link van Malwarebytes zodat u altijd over het recentste installatiebestand beschikt.
Malwarebytes Anti-Malware downloaden

Malwarebytes Anti-Malware PRO
Licentie Prijs Webshoplink
Malwarebytes Anti-Malware downloaden & kopen voor [1 Computer] € 23.49 Malwarebytes Anti-Malware downloaden
Malwarebytes Anti-Malware downloaden & kopen voor [3 Computers] € 59.16 Malwarebytes Anti-Malware downloaden
Malwarebytes Anti-Malware downloaden & kopen voor [5 Computers] € 98.60 Malwarebytes Anti-Malware downloaden

Malwarebytes Anti-Malware downloaden en installeren

Voor zowel de gratis als de betaalde versie kunt u Malwarebytes Anti-Malware downloaden via de bovenstaande download-knop, via de gratis versie kunt u namelijk ook de PRO-versie activeren. Het installatiebestand is ± 10 MB groot en Malwarebytes Anti-Malware downloaden is daarmee snel gereed.

Dubbelklik op het installatiebestand mbam-setup-2.0.0.1000.exe om de installatie van Malwarebytes Anti-Malware te starten, vervolgens krijgt u het scherm voor de taalkeuze te zien. Wanneer u een Nederlandse versie van Windows gebruikt zal de taal voor Malwarebytes Anti-Malware ook direct op Nederlands ingesteld staan.
Malwarebytes Anti-Malware taalkeuzeVervolgens komt u in het welkomstscherm van het installatieprogramma van Malwarebytes Anti-Malware uit. In dit scherm wordt onder andere het versienummer weergegeven, en het advies om alle openstaande programma’s tijdens de installatie van Malwarebytes Anti-Malware af te sluiten.
Malwarebytes Anti-Malware installeren
Klik vervolgens op volgende om door te gaan met de installatie. Klik in het scherm van de licentieovereenkomst op “Ik Accepteer de licentieovereenkomst” en klik vervolgens wederom op Volgende.

Malwarebytes Anti-Malware-licentievenster

Na het licentiescherm krijgt u het informatiescherm van Malwarebytes Anti-Malware te zien, hier staat onder andere de “Changelog” van de laatste versie vermeld, met de vernieuwde functies en aanpassingen die zijn doorgevoerd.
Malwarebytes Anti-Malware informatieKlik in dit scherm op Volgende om door te gaan met de installatie. In het volgende scherm krijgt u de mogelijkheid om de doelmap, dus de map waarin Malwarebytes Anti-Malware geinstalleerd gaat worden aan te passen. Dit kan handig zijn wanneer u bijvoorbeeld uw programma’s op een andere partitie dan die van Windows installeert.
Malwarebytes Anti-Malware installatiemapVervolgens krijgt u in het volgende scherm de mogelijkheid tot het aanmaken van een map voor menu start, vanuit dit scherm kunt u er ook voor kiezen om geen menu Start map aan te laten maken. Klik hier op volgende om door te gaan waarna u extra snelkoppelingen zoals één op het bureaublad en voor de werkbalk snel starten kunt laten aanmaken

Hierna krijgt u het scherm van het voorbereiden van de installatie in beeld, dit scherm bevat een overzicht van de gemaakte instellingen tijdens de installatieprocedure van Malwarebytes Anti-Malware. Wilt u nog iets wijzigen of aanpassen dan kunt u vanuti dit scherm nog terug door op de knop vorige te klikken. Klik vervolgens op Installeren om Malwarebytes Anti-Malware te installeren.
Malwarebytes Anti-Malware installatie gereedWanneer het installeren van Malwarebytes Anti-Malware gereed is krijgt u het bovenstaande scherm te zien, standaard zullen de onderstaande drie opties aangevinkt staan.

  • Start de gratis probeer versie van Malwarebytes Anti-Malware PRO.
  • Start Malwarebytes Anti-Malware

Indien u geen gebruik wilt maken van de gratis probeer versie van Malwarebytes Anti-Malware PRO, dan vinkt u deze optie bij voorkeur uit. Echter kunt u na de 14 dagen probeer versie gewoon direct terugschakelen naar de gratis versie zonder het programma opnieuw te hoeven installeren.

Vraag & Antwoord

Wanneer u vragen heeft over Malwarebytes Anti-Malware downloaden  en installerenof meer informatie wilt over Malwarebytes Anti-Malware of bij problemen dan kunt u terecht op het forum van PC Web Plus waar een speciaal sub-forum aanwezig is voor vragen.