Malwarebytes Anti-Malware licentie

Een Malwarebytes Anti-Malware licentie is een levenslang geldige (lifetime) licentie en hiervoor betaald u maar eenmalig en kunt u gebruiken op één computer. Wilt u Malwarebytes Anti-Malware op meerdere computers installeren dan dient u voor elke computer apart een licentie aan te kopen. Wanneer u de Malwarebytes Anti-Malware licentie voor een bepaalde computer niet meer gebruikt mag u deze natuurlijk wel op andere computer installeren, zo lang deze maar op één computer geactiveerd is.

De gehele EULA (End User License Agreement) van Malwarebytes Anti-Malware kunt u via deze link raadplegen op de officiële website van Malwarebytes. Hierin staan alle voorwaarden omtrent een Malwarebytes Anti-Malware licentie beschreven.

Voor de gratis versie van Malwarebytes Anti-Malware (mbam) is natuurlijk geen licentie benodigd, en deze kunt u altijd geheel gratis zonder licentie gebruiken. De gratis versie biedt tijden de eerste installatie de mogelijkheid om gebruik te maken van de 14 dagen probeerversie van Malwarebytes Anti-Malware PRO. Na afloop van deze 14 dagen evaluatieversie zal u een melding te zien krijgen die aangeeft dat de Malwarebytes Evaluatieversie verlopen is. En u krijgt dan de mogelijkheid om Malwarebytes Anti-Malware aan te kopen, te activeren met een licentie die u reeds bezit en als laatste de optie om de evaluatieversie te beëindigen zodat u Malwarebytes Anti-Malware gewoon al gratis on-demand malwarescanner kunt blijven gebruiken.

Wanneer u de PRO versie van Malwarebytes gebruikt kunt u de Malwarebytes Anti-Malware licentie terugvinden in het register van Windows. De betreffence licentie gegevens van Malwarebytes Anti-Malware PRO kunt u ook terug vinden in het register bij de onderstaande register sleutels.

  • 32 Bit – HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\\Malwarebytes’ Anti-Malware
  • 64 Bit – HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Malwarebytes’ Anti-Malware

Onder de waarde ID en Key vindt u uw licentiegegevens, zoals u kunt zien op de onderstaande afbeelding waar uiteraard de betreffende gegevens onherkenbaar zijn gemaakt.

Malwarebytes Anti-Malware licentie
Malwarebytes Anti-Malware licentie

Vraag & Antwoord

Wanneer u vragen heeft over uw Malwarebytes Anti-Malware licentie, of meer informatie wilt over het programma of hier de informatie die u zoekt niet kon vinden dan kunt u terecht op het forum van PC Web Plus waar een speciaal sub-forum aanwezig is voor vragen.

Gebruikte zoektermen:

  • malwarebytes licentiesleutel