Malwarebytes Anti-Malware Portable?

Malwarebytes Anti-Malware Portable wordt via diverse kanalen aangeboden op het internet, echter betreft het hier altijd een illegale versie van Malwarebytes Anti-Malware. Door malwarebytes zelf is er namelijk nooit een portable versie uitgebracht, afgezien van de Techbench portable USB drive natuurlijk die ontwikkelt is voor de zakelijke markt. Alle Malwarebytes Anti-Malware Portable versies die worden aangeboden op het internet zijn illegaal, het is namelijk niet toegestaan om Malwarebytes Anti-Malware op een dergelijke manier het programma te herdistribueren.

Afgezien het feit dat het niet toegestaan is raden wij ook te allen tijde af om een Malwarebytes Anti-Malware Portable versie te gebruiken waarvan de herkomst dubieus is. U weet namelijk nooit wat er allemaal aan het programma is veranderd en of toegevoegd. Malwarebytes Anti-Malware detecteert dergelijke portable versies dan ook als Dont.Steal.Or.Software.A, dus wanneer je dergelijke een dergelijke Malwarebytes Anti-Malware Portable versie gebruikt zal dit tijdens de scan vanzelf aangetoond worden.

Er zijn ook diverse websites die Malwarebytes Anti-Malware Portable aanbieden verkapt als een zogenaamde wrapper, dergelijke installatiebestanden zijn vaak voorzien van allerlei ongewenste software wat Malwarebytes Anti-Malware weer detecteert als PUP (Potentially Unwanted Programs) dit soort wordt dan ook aangeduid als bijvoorbeeld PUP.Optional.InstallMonetizer zoals u onder andere kunt zien op de onderstaande afbeelding.
Malwarebytes Anti-Malware Portable

Malwarebytes Anti-Malware Portable?

Een portable versie van Malwarebytes Anti-Malware heeft daarentegen ook helemaal geen toegevoegd waarde, want op systemen waarop Malwarebytes Anti-Malware niet uitgevoerd kan worden omdat het programma bijvoorbeeld geblokkeerd wordt door de aanwezig malware, dan heeft Malwarebytes daar speciaal de Chameleon versie voor beschikbaar. Middels deze utility zal Malwarebytes Anti-Malware geïnstalleerd kunnen worden op computersystemen waarop het normale installatiebestand niet werkt. Malwarebytes Chameleon is dus eigenlijk te zien als de officieel portable versie waarmee u het programma kunt installeren.

Malwarebytes Anti-Malware downloaden

Via de onderstaande download-knop kunt u Malwarebytes Anti-Malware PRO direct via de servers van Malwarebytes downloaden, zo beschikt u altijd over het meest recente installatiebestand en weet u zeker dat deze veilig en betrouwbaar is.
Malwarebytes Anti-Malware heeft voor zowel de gratis als de betaalde versie hetzelfde installatiebestand, en via de knop Activeren kunt u met uw licentiegegevens Malwarebytes Anti-Malware PRO activeren.

Vraag & Antwoord

Wanneer u vragen heeft over Malwarebytes Anti-Malware, of meer informatie wilt over het programma of hier de informatie die u zoekt niet kon vinden dan kunt u terecht op het forum van PC Web Plus waar een speciaal sub-forum aanwezig is voor vragen.

Gebruikte zoektermen:

  • malwarebytes portable