Malwarebytes Evaluatieversie verlopen

Wanneer Malwarebytes Anti-Malware is geinstalleerd en na de installatie de probeer versie van de betaalde versie is geselecteerd zult u na 14 dagen de melding krijgen dat de  Malwarebytes Evaluatieversie verlopen is. Deze melding (Je computer is niet meer beschermd, omdat je evaluatie versie is verlopen!) wordt zowel getoond via een informatie-ballon op de taakbalk van Windows als via het scherm van Malwarebytes Anti-Malware zelf.

Wanneer de Malwarebytes Evaluatieversie verlopen is heeft krijgt u een scherm met drie keuzes te zien, waar u de evaluatieversie kunt beëindigen zodat u de gratis versie gewoon kunt blijven gebruiken. Ook kunt u vanuit dit scherm direct Malwarebytes Anti-Malware PRO aankopen of activeren wanneer u reeds in het bezit bent van een licentiesleutel.

  • Nu kopen – Klik hier om Malwarebytes Anti-malware te kopen en je computer te beschermen tegen kwaadaardige software.
  • Activeren – Als je al een licentiesleutel hebt gekocht, klik dan hier om de software te activeren.
  • Beëindig evaluatieversie – Klik hier om dit bericht niet nogmaals weer te geven.

Malwarebytes Evaluatieversie verlopen

Wilt u gebruik blijven maken van de real-time bescherming wanneer de Malwarebytes Evaluatieversie verlopen is dan kunt u het programma direct via dit scherm aankopen, wilt u het programma later aankopen kan dit natuurlijk en dan kiest u bijvoorbeeld voor de optie uitstellen. Via de onderstaande links kunt Malwarebytes Anti-Malware PRO direct bestellen via de webshop van Malwarebytes.

Malwarebytes Evaluatieversie verlopen
Licentie Prijs Webshoplink
Malwarebytes Anti-Malware PRO [1 Computer] € 23.49
Malwarebytes Anti-Malware PRO [3 Computers] € 59.16
Malwarebytes Anti-Malware PRO [5 Computers] € 98.60

Een licentie van Malwarebytes Anti-Malware PRO is geen licentie die bijvoorbeeld één jaar of voor meerdere jaren geldig is, maar het is een levenslange (lifetime) licentie, u hoeft dus maar éénmalig een licentie aan te kopen en deze kost € 23,49 per computer en blijft dan altijd geldig. Meer informatie over Malwarebytes Anti-Malware PRO leest u hier bij deze link.

Vraag & Antwoord

Wanneer u vragen heeft over Malwarebytes Anti-Malware, of meer informatie wilt over het programma of hier de informatie die u zoekt niet kon vinden dan kunt u terecht op het forum van PC Web Plus waar een speciaal sub-forum aanwezig is voor vragen.